Kever te koop

Helaas, op deze website worden geen Kevers verkocht. Gelukkig hebben we wel enkele links verzameld waar je wel een Kever kunt kopen. Laat je altijd goed informeren voordat je de Kever daadwerkelijk koopt. Check onderhoudshistorie, kijk of de auto origineel is, vraag eventueel naar een taxatierapport enzovoort. Voor meer tips kijk je op de pagina ‘Je eerste Kever kopen’.


Marktplaats

Via Marktplaats worden regelmatig Kevers aangeboden. Behalve volledige Kevers kun je er ook terecht voor losse onderdelen. Heb je een mooie Kever zien staan op Marktplaats? Informeer altijd goed naar de staat van de auto. Koop de auto niet voordat je er een proefrit in gemaakt hebt. Bespreek met de verkopende partij of je hem/haar na de koop nog enkele dingen kunt vragen over de Kever enzovoort.

Autotrader

Hier zitten veel handelaren (bedrijven) die Kevers te koop zetten. Nadeel is dat zij vaak weinig verstand hebben van de Kever.

Pinocar

Pinocar ontstond in 1995. Het bedrijf is gestart door een liefhebber van oldtimers. Hij (de eigenaar van Pinocar) importeert samen met zijn vrouw oldtimers uit Zweden. Zoals hij zelf op zijn website schrijft kan hij vandaag de dag nog steeds enthousiast worden van al het mooist dan in Zweedse schuren staat opgeslagen. “Zweedse auto’s hebben de tand des tijds, vanwege het drogere klimaat vaak in betere staat dan hun Hollandse lotgenoten. Ook gingen de Zweden vaak zuiniger om met hun auto’s en er is niet zoveel aan de auto’s verbouwd”. Bron: Pinocar

Deze liefhebber van oldtimers gaat meerdere malen per jaar naar Zweden om daar mooie oldtimers uit te zoeken. ‘Naar ieders budget’, zo is op de website te lezen.

Keversite.nl

Op Keversite.nl zitten veel liefhebbers van Kevers. Regelmatig worden hier ook Kevers verkocht. Doordat er vrijwel enkel hobbyisten op de website komen is er ook veel kennis van zaken. Je kunt hier dus met al je vragen terecht over je toekomstige koop.